default logo

Tekno event 2020

 

Op 30 mei 2020 is het weer zover, de 15e editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens, opent wederom zijn deuren.

Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow en entertainment voor jong en oud! Ieder jaar zijn er weer zo’n 4.000 belangstellenden die afreizen naar het “Truckevent” in De Lier. 

Op het Buitenterrein kunt u genieten van ruim 100 unieke trucks uit binnen- en buitenland, onderdelen verkoop, prachtige minitrucks, een decibellen contest en meerijden met showtrucks voor het goede doel!

De gemoedelijkheid onder de bezoekers tijdens het event staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met vertier zoals een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc.

Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn.

Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijparade van de trucks, een evenement dat u niet mag missen!