default logo

Tekno event 2020 geannuleerd

UPDATE:

De overheid heeft besloten dat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Helaas valt het Tekno Event hier ook onder en zullen wij het Event moeten annuleren.

Tevens heeft de Gemeente Westland besloten dat geannuleerde evenementen niet mogen worden ingehaald later dit jaar i.v.m. anders een te drukke evenementen kalender. Dit houdt dus in dat er dit jaar geen Event plaats vindt en wij het dus verschuiven naar volgend jaar. Volgens onze traditie vind het plaats op de zaterdag van het pinksterweekend. Schrijf zaterdag 22 mei 2021 alvast in uw agenda!

Hou de datum van 30 mei nog wel vrij in uw agenda, wij zullen met een aangepast plan komen!

Op 22 mei 2021 is het weer zover, de 15e editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens, opent wederom zijn deuren.

Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow en entertainment voor jong en oud! Ieder jaar zijn er weer zo’n 4.000 belangstellenden die afreizen naar het “Truckevent” in De Lier. 

Op het Buitenterrein kunt u genieten van ruim 100 unieke trucks uit binnen- en buitenland, onderdelen verkoop, prachtige minitrucks, een decibellen contest en meerijden met showtrucks voor het goede doel!

De gemoedelijkheid onder de bezoekers tijdens het event staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met vertier zoals een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc.

Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn.

Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijparade van de trucks, een evenement dat u niet mag missen!